Oyuncu Şahan Gökbakar mahkemede yargılanacak Oyuncu Şahan Gökbakar mahkemede yargılanacak

 Peki Esra Erol Kaç Evlilik Yapmış? Esra Erol Kimdir? Esra Erol hakkında merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında.

Esra Erol Kac Evlilik Yapmis3

Esra Erol Kimdir?

Gündüz kuşağı programı ile gündemden düşmeyen Esra Erol, arama motorlarında birçok yönü merak edilip araştırılıyor. Peki Esra Erol Kimdir? işte merak edilen sorun cevabı.. ekranların güzel sunucusu Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Sinoplu olan Erol, eğitim hayatında medya sektörüne adım atma kararı aldı. Maltepe Üniversitesi’nde diksiyon ve spikerlik kurslarına eğitimi aldı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim hayatını tamamlamıştır. 
Esra Erol, televizyon dünyasında özellikle sunduğu evlilik programlarıyla geniş kitlelere ulaştı. Geçmişten günümüze kadar sunuculuğunu yaptığı programlar şu şekildedir:
2005-2007: Turkuaz (Kanal D)
2007-2008: Dest-i İzdivaç (Flash TV)
2008-2009: Esra Erol'la İzdivaç (Star TV)
2009-2013: Esra Erol'la Evlen Benimle (ATV)
2013-2015: Esra Erol'la (FOX)
2015-günümüz: Esra Erol'da (ATV)

Esra Erol Kac Evlilik Yapmis2

Esra Erol Kaç Evlilik Yapmış?

Sunduğu evlilik programı ile hafızlara kazınan ekranların başarılı ismi Esra Erol’un özel hayatı da araştırılıyor. Peki Esra Erol Kaç Evlilik Yapmış? Ekranların güzel sunucusu Esra Erol özel hayatını sık paylaşan ünlülerden olmadığını hepimiz biliyoruz. Güzel sunucu Esra Erol sadece bir evlilik yapmıştır. Esra Erol 2010 yılında iş insanı Ali Özbir ile evlenmiştir. Erol ve Özbir çiftinin ise iki çocukları bulunmaktadır.

Esra Erol Kac Evlilik Yapmis1

Kaynak: HABER MERKEZİ