Günümüzün sevilen ekran yüzlerinden olan ve yaptığı programla çok izlenen isimlerden biri olarak bilinen Esra Erol ekran karşısında aldığı ücrette merak konusu oluyor. Esra Erol Ne Kadar Maaş Alınıyor? Esra Erol Ne Kadar Kazanıyor? detaylar haberimizde…

Turkcell milletvekili 50 gb tarifesi nedir? Turkcell milletvekili 50 gb tarifesi nedir?

Esra Erol Ne Kadar Maas Aliniyor1
Esra Erol Ne Kadar Maaş Alınıyor?
12 Mayıs 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldiği bilinen ve babasının polis, annesi ise ev hanımı olarak bilinmektedir. 5 kız kardeş olduğu bilinen Esra Erol 2003 yılında başladığı sunuculuk hayatına ekranlar da sevilen bir yüz olmuş ve çok beğenilmiştir. Yaptığı programlarla her zaman başarı gösteren ve ekranlar da herkes tarafından sevilen beğenilen sunuculardan olarak bilinen Esra Erol evli ve iki erkek çocuğu vardır. Genellikle başarılarıyla adından söz ettiren sunucu Esra Erol aylık kazancı da merak edilmektedir.

Esra Erol Ne Kadar Maas Aliniyor2

Esra Erol ayda 1 milyon 100 bin lira para kazandığı araştırmalarımız sonucu elde ettiğimiz bilgiler arasındadır. Yaptığı programla bir çok insanın hayatına dokunan konuları ele aldığı ve Türk televizyonlarında en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Gencinden yaşlısına herkesin sıkı şekilde takip ettiği sunucu Esra Erol programda yaptığı konuşmalar tepkiler de herkes tarafından beğenilmektedir. Kimine göre programda işlenen konuların bu kadar alenen gözler önünde olmasını yadırgasa da her işlediği konu herkes tarafından merak edilerek takip edilmektedir. Ekranların sevilen yüzü Esra Erol her yaptığı yayın konusun da çok izlenen programlar arasındadır.

Kaynak: HATİCE KARACA