Gemini Yapay Zeka Nedir ? detaylar haberimizde...


Son dönemler de hızla ilerleyen teknoloji sayesinde çoğu kişinin işini kolaylaştıran uygulamalardan biri olarak bilinen ve herkesin sıkça araştırdığı uygulamalarından olan Gemine Yapay Zeka nedir sorularının sıkça araştırılması sonucu elde edilen Google'ın en son yapay zeka modelidir ve görselleri, metni, videoları ve sesleri algılayabilme yeteneğine sahip olduğu ve  bu model, çok dilli yapısıyla öne çıkar ve insanları geride bırakan ilk yapay zeka modeli olarak tanıtıldığı açıklanmıştır. Şimdiler de yapay zekanın günümüzde sıkça kullanılması ve artık yeni nesilleri teknolojiyle alakalı gelişmeleri de olumlu etkilemektedir.

Chatgpt Mi Gemini Mi1

Hatalı şarj cep telefonunun ömrünü kısaltıyor: Yüzde 20 ila 80 arasında olmalı Hatalı şarj cep telefonunun ömrünü kısaltıyor: Yüzde 20 ila 80 arasında olmalı

Bir yapay zeka modeli olan Gemine şimdilerde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlamış ve günümüz de internet üzerinden yürütülen iş gücünü de rahatlatmasına da fayda sağladığı da bilinmektedir. Gemini mobil uygulama ile alakalı yapılan bir diğer açıklama ise; cihazlarda ki Google'ın en iyi yapay zeka modellerine doğrudan erişimi sağlaması ve böylece yapılabilecek işlemler arasında : Yazı yazma, beyin fırtınası yapma, öğrenme ve diğer konularda yardım alma gibi ayrıca Gmail veya Google Drive'daki bilgileri özetleme ve kolayca bulmaya da yardımcı olabileceği yaptığımız araştırmaların içerisinde yer almıştır. Sıkça kullanılan sosyal ağların arasına eklenen Gemine Yapay Zeka uygulaması herkes tarafından sevilebilecek ve kullanılabilecek uygulamalar içerisinde de yer almaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ