Yaprak Dökümü dizisinin Leyla'sı olarak kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve her rolü aklımıza kazınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, magazinin skandallardan uzak isimlerinden.

Sosyal medyada kullanıcılar Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Gökçe Bahadır ve Ali Sunal'ın tanışma hikayesi nasıldı?, İkili hangi dizi setinde bir araya geldi?, Ali Sunal ve Gökçe Bahadır evliliklerini hangi tarihte sonlandırdı? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

Araya sinema filmleri ve başka yapımlar sığdırmış olsa da bir döneme damgasını vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Oya Toksöz karakteri gerçek bir ikon olmuştu.

Ali Sunal Kimdir?

Ali Sunal, 22 Eylül 1977'de İstanbul'da doğmuş, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Polat çifti artık tamamen serbest Polat çifti artık tamamen serbest

Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören Sunal, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Hâlen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. 2011 yılının Temmuz ayında oyuncu Gökçe Bahadır ile evlendi. Çift, 23 Şubat 2012 tarihinde tek celsede boşandı. Şu anda Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır.

Ali Sunal ile Gökçe Bahadır evlendi - Mahmure

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul'da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi de gördü. Öğrencilik yıllarında Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik yapmış, ardından Show TV'de yayımlanan Sinyal programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Ali Sunal ve Gökçe Bahadır boşanıyor - Magazin Haberleri

Kariyerinde Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculuğu yapmıştır. En çok tanındığı rol ise Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı "Törpü" karakteridir. Daha sonra Digiturk'te yayımlanan JoJo adlı çocuk programını sunmuştur.

Gökçe Bahadır ve Ali Sunal Nasıl Tanıştı?

Ali Sunal: "Hayat Bilgisi" dizisindeki 'Törpü'yü (Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı karakter) beğeniyordum. İlk kez 2003'te TEM Stüdyoları'nda karşılaştık. Göz göze geldik, yakından da çok şekerdi. Sonra bir doğum gününde karşılaştık, deli deli dans ediyordu. Bundan çok sonra Bağdat Caddesi'nde bir kafede arkadaşıyla hüzünlü bir şey konuşurken gördüm. İnsan gözlemlemeyi severim. Uzun süre onu uzaktan gözlemledim. Tüm bunlarda o, beni görmedi ne yazık ki.

Boşanmada iki bomba iddia - Son Dakika Magazin Haberleri

Gökçe Bahadır: Stüdyoda merdivenden çıkarken Ali karşıdan geliyordu. Bir an göz göze geldik. Filmlerdeki gibi üç saniyelik, duraksanan bir bakışmaydı. Sonra 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'nı izlerken annesi ve kardeşiyle tanıştım. Her şey ondan sonra oldu.

Kaynak: HATİCE KARACA