Şebnem Sönmez Kimdir ve Nerelidir? Şebnem Sönmez Kimdir ve Nerelidir?

Son zamanlarda Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı karakter ile hayran kitlesini arttıran Gözde Kansu’nun özel hayatı araştırılıyor. Peki Gözde Kansu Kiminle Sevgili? Gözde Kansu Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında..


Gözde Kansu Kimdir?
Ekranların sevilen oyuncusu Gözde Kansu, uzun zaman sonra Yalı Çapkını dizisi ile ekranlara dönmüş ve canlandırdığı karakter ile de büyük beğeni toplamıştır. Peki Gözde Kansu Kimdir? işte detaylar haberimizde.. Gözde Kansu, küçük yaşlarda sanata ve oyunculuğa bale ile başladı. Başarılı ve güzel oyuncu Gözde Kansu, okulun tiyatro ve müzik kollarına katıldı ve sahneyle ilk temasını bu şekilde kurdu. Ekranların sevilen oyuncusu Gözde Kansu, yeteneği ve hevesiyle dikkat çektikten sonra İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleriyle çalışma fırsatı buldu. Bu deneyim, onun tiyatro kariyerinin temellerini atmasına yardımcı oldu. Ardından, Şehir Tiyatroları'nın Antalya turnelerine davet edilerek sahne deneyimini artırdı. Oyunculuk yeteneğini profesyonel bir düzeye taşımak isteyen Gözde Kansu, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdi ve başarıyla kazandı. Kansu’nun il dizisi 1995 yılında çekilen “Çiçek Taksi” olmuştur. Şuan ise Gözde Kansu, ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda rol almaktadır. 

Gözde Kansu2
Gözde Kansu Kiminle Sevgili? 
Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Gözde Kansu’nun özel hayatı hayranları tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Gözde Kansu Kiminle Sevgili? işte merak edilip araştırılan sorunun cevabı haberimizin detayında. Yalı Çapkını dizisinde oynadığı rol ile gündeme gelen Gözde Kansu, rol arkadaşı Emre Altuğ ile yakınlaşması dedikoduları da beraberinde getirdi. Hayranları Emre Altuğ ile sevgili olup olmadıklarını merak ediyor. Peki Gözde Kansu’nun sevgilisi kim? Gözde Kansu’nun şuan bir sevgilisi yok ve Emre Altuğ hakkında çıkan dedikodulara da “sadece sevdiğim bir arkadaşım” yanıtını vermiştir.

Kaynak: HATİCE KARACA