Şevval Sam İlk Kiminle Evlendi? Şevval Sam İlk Kiminle Evlendi?

Ekranların yakışıklı oyuncusu Hakan Kurtaş’ın kimin oğlu olduğu merak konusu oldu. Hakan Kurtaş Kimin Oğlu? Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde sizlerle..

Hakan Kurtas Kimin Oglu 11 (3)
Hakan Kurtaş Kimdir?
Ekranların yakışıklı oyuncusu Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988 de İzmir doğdu. 35 yaşında olan Hakan Kurtaş, İstanbul’da ikamet ediyor. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hakan Kurtaş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak karşımıza çıkıyor. Sevilen oyuncu Hakan Kurtaş’ın 2 erkek kardeşi var.

hakan-kurtas-kimin-oglu-11
Hakan Kurtaş hangi dizi ve sinemalarda oynadı?
Genç kızların sevgilisi olan Hakan Kurtaş’ın oynadığı diziler ise merak konusu oldu. Hakan Kurtaş ‘ın yer aldığı diziler ise; Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Analar ve Anneler, Filinta, Dolunay, Çarpışma, Kadın, Mucize Doktor ve Baba dizileri ile izleyicilerin karşısına çıktı. 
Hakan Kurtaş ‘ın yer aldığı sinemalar ise; Vücut, Saruhan, Martıların Efendisi, Bölük ve İyi Oyun ile canlandırdığı karakterler ile hafızalarda yer edindi.

Hakan Kurtas Kimin Oglu 11 (1)
Hakan Kurtaş Kimin Oğlu?
Hakan Kurtaş’ın özel hayatının yanı sıra ailesi de merak ediliyor. Hakan Kurtaş kimin oğlu? Hakan Kurtaş’ın annesi resim öğretmeni, babası ise çocuk doktoru olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: HATİCE KARACA