Antalya Döşemealtı ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde yaşanan olayda, yaklaşık 5 yıldır kalan 65 yaşındaki İzzettin S. , husumetli olduğu öne sürülen diğer huzurevi sakinlerinden 73 yaşındaki Selçuk Goncegül’e  uyuduğu sırada meyve bıçağıyla saldırdı. İzzettin S. ardından olayı duyup gelen 66 yaşındaki  Ali Serdar Batır  ve 74 yaşındaki Ahmet Özdemirel'i de  bıçakladı.

Hakkinda Tutanak Tutulmasini Kabullenemedi Dehseti Yasatti2
Olay sonrası İzzettin S. yangın merdiveninden kaçarken, huzurevi görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirlenirken ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Boşanmak İsteyen Kocasının Evini Yaktı İzledi Boşanmak İsteyen Kocasının Evini Yaktı İzledi

Polis ise kaçan İzzettin S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bölgede yapılan aramada zanlı, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.  Katil zanlısının daha önce de huzurevinde yaşadığı tartışmalar sebebiyle hakkında tutanak tutulduğu, huzurevi yönetimi tarafından çıkışına karar verildiği ve ek sürenin bugün sona erdiği öğrenildi.

Hakkinda Tutanak Tutulmasini Kabullenemedi Dehseti Yasatti1
Uyurken Saldırmış
Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan zanlının, huzurevi müdürüyle sıkıntı yaşadığını, huzurevi yönetimine söylediklerini taşıdığını düşündüğü 117 numaralı odada kalan husumetlisi Selçuk Goncegül’e gece saatlerinde aldığı meyve bıçağıyla saldırdığını ve ardından ayırmaya gelen Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel’e saldırdığını söylediği öğrenildi.

,

Kaynak: İHA