Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik bölümüne gelen hastalar, poliklinik girişinde tekerlekli sandalye bulamamanın sıkıntısını yaşıyor. Poliklinik girişinde yer alan tekerlekli sandalyelerin yetersizliği, hasta yakınlarını zor durumda bırakıyor. Tekerlekli sandalye arayan hasta yakınlarının hastane personeline durumu sorması üzerine aldıkları cevap ise tekerlekli sandalyelerin bittiği, ancak acil servis bölümünden temin edilebileceği yönünde oldu. Vatandaşlar ise, hasta ile ilgilenmeleri gereken süreyi, sandalye aramakla geçirdiklerini belirterek duruma tepki gösterdi. 

Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 23 Eylül 2024 Pazartesi Ne Kadar? Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 23 Eylül 2024 Pazartesi Ne Kadar?

Hastanede Tekerlekli Sandalye Eksikligi Vatandaslari Magdur Ediyor1

“Ek bina yapımına kazma vurulmuşken eksikliklere de el atılmalı”

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni ek bina yapımına başlanmışken, mevcut eksikliklerin de ele alınması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, “Ek bina yapımına kazma vurulmuşken, eksikliklere de el atılmalı” dedi. Tekerlekli sandalye sayılarının artırılmasının ve bu tür sorunların önüne geçilmesinin, hasta memnuniyetini artırmak açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Hastanede Tekerlekli Sandalye Eksikligi Vatandaslari Magdur Ediyor2

Kaynak: Mehmet Akif Orhan