Sergen Yalçın’ın Babası Ne İş Yapıyor? Sergen Yalçın’ın Babası Ne İş Yapıyor?

Hülya Avşar’da Estetik Var Mı? Hülya Avşar Kim? Hülya Avşar Güzellik Tacı Neden Aldı? Detaylar haberimizde…


Güzelliği ve oyunculuğu ayrıca ses sanatçılığıyla Türkiye’nin başarılı ünlü isimlerinden olan ve hakkında çok merak edilen Hülya Avşar’da Estetik Var Mı? Sorularını sizler için araştırdık detaylar haberimizde…


Hülya Avşar’da Estetik Var Mı?
10 Ekim 1963 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Türk televizyonlarının sevilen ve beğenilen oyuncularından biri olarak bilinmektedir. Anne tarafından Balıkesirli olan Avşar'ın baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Babası Celal Kürt ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileye mensuptur. Anne tarafı Yörük ve Girit göçmeni, baba tarafı ise Kayseri-Pınarbaşı'ndan Kars-Ardahan'a göç eden Kürtleşmiş bir Türkmen aşireti olarak bilinmektedir. Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda 1983 yılında birinci seçilen fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındığı bilinen güzel oyuncu 1983 yılı yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

Ardından  Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu. "Bu Gece Uzun Olacak" adlı parçası, şarkının çıkış klibiydi. Klip, Hülya Avşar'ın popo sallama sahnesi başta olmak üzere daha pek çok sahnesi ile bir kült haline geldi. Klip, feministlerin tepkisini topladı, ancak ikinci klip "Yürü Ya Kulum" oldukça feminist ve erkek karşıtı bir klip oldu. Kariyer hayatına emin adımlarla ilerleyen ve herkes tarafından beğenilen ve magazin dünyasında da adından sıkça söz ettiren Avşar ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli ile yaptı ve iki yıl evli kaldığı ardından Kaya Çilingiroğlu ile bir evlilik yaptığı ve Zehra adında bir kızları oldu. Uzun yıllar evli kalan çift 2005 yılında boşandı ardından Saadettin saran ile birliktelik yaşayıp ve ilişkisi onunla da bitmişti. Hakkında çıkan estetik iddialarını yalanlayan ve estetik olmadığını söyleyen güzel oyuncu bebek gibi görünümünü bakımlarına borçlu olduğu dile getiriyor.

Kaynak: HATİCE KARACA