Peki, İrfan Can Kahveci Kimdir? İrfan Can Kahveci ile Nihat Kahveci akraba mı? İrfan Can evli mi? tüm cevaplar haberimizde.

Karaman FK, Deplasmanda Somaspor ile Karşılaşacak Karaman FK, Deplasmanda Somaspor ile Karşılaşacak

Irfan Can Kahveci Kimdir Irfan Can Kahveci Ile Nihat Kahveci Akraba Mi Irfan Can Evli Mi (1)

İrfan Can Kimdir?

İrfan Can Kahveci, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. 15 Temmuz 1995 tarihinde Bayat'ta dünyaya gelen Kahveci, futbol kariyerine genç yaşta başlamış ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

İrfan Can, 2021 yılından bu yana Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin formasını giymektedir. Orta saha oyuncusu olarak görev yapan Kahveci, 17 numarasıyla sahada yer almaktadır. Fenerbahçe'nin yanı sıra Türkiye Millî Futbol Takımı'nda da 17 numaralı formayı giymektedir. Fenerbahçe'ye katılmadan önce, Medipol Başakşehir'de başarılı bir dönem geçiren Kahveci, burada da önemli katkılarda bulunmuştur. İrfan Can Kahveci hem kulüp takımı Fenerbahçe'deki başarıları hem de millî takımda gösterdiği performans ile Türk futboluna önemli katkılarda bulunan bir isimdir.

Irfan Can Kahveci Kimdir Irfan Can Kahveci Ile Nihat Kahveci Akraba Mi Irfan Can Evli Mi (1)-1

İrfan Can Kahveci evli mi?

İrfan Can Kahveci, 2021 yılında Gözde Kahveci ile evlenmiştir. Hem futbol sahasında hem de özel hayatında mutlu bir dönem geçiren Kahveci, Türk futbolunun gelecekteki yıldızlarından biri olarak gösterilmektedir.

Irfan Can Kahveci Kimdir Irfan Can Kahveci Ile Nihat Kahveci Akraba Mi Irfan Can Evli Mi (3)

İrfan Can Kahveci Nihat kahveci akraba mı?

İrfan can kahveci ve Nihat Kahveci’nin sosyal medyadaki yorumlarda yaptığı sohbette;

Nihat Kahveci, ‘Arkadaşlar çok beğendiğim büyük bir futbolcu kötü gol atmayı sevmeyen İrfan Can Kahveci ile bir akrabalığım yoktur… soru alıyorum çok cevap vermek istedim.’ Açıklamasında bulunmuştu. Ardından İrfan Can Kahveci’den cevap gecikmedi,

İrfan Can Kahveci, ‘Keşke olsaydı abi.’ Cevabı ile akraba olmadıklarını sadece soyadı benzerliği olduğunu da bu şekilde ifade etmiştir.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI