Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler Kadın girişimciyi evinde vahşice öldürdüler

Aksaray Konya Kara yolunun  40. kilometresi Sultanhanı Kavşağında yaşanan kazada edinilen bilgiye göre, Konya’dan Aksaray istikametine seyreden D.A. idaresindeki 68 AAB 177 plakalı otomobil kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen yabancı uyruklu 56 yaşındaki K.M.H. yönetimindeki elektrikli motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddeti ile elektrikli motosiklet yol kenarındaki reklam tabelası duvarına çarparak durabildi.

Isini Birakti Isini Yapani Polise Sikayet Etti1

Kazada elektrikli motosiklet sürücüsü K.M.H. ve motosiklette yolcu konumunda bulunan sürücünün annesi 75 yaşındaki B.A.H. yaralandı. İhabar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, yaralıya müdahale eden bir sağlık görevlisi gazetecinin çekim yapmasından rahatsız olunca yaralıya müdahaleyi bırakıp gazeteciye müdahale etmek istedi.

Isini Birakti Isini Yapani Polise Sikayet Etti2

Başarılı olamayan sağlık görevlisi daha sonra da olay yerindeki polis memuruna, “Yeter, memur bey şunu uyarır mısınız? 10 dakikadır çekiyor. Size kim veriyor bu yetkiyi” diye gazeteciyi polise şikayet etti. Kendi işini bırakıp gazetecinin de işine engel olmaya çalışan sağlık görevlisi girişiminde başarılı olamayınca yeniden işine döndü. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken motosiklette yolcu olarak bulunan sürücünün annesinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Isini Birakti Isini Yapani Polise Sikayet Etti4

Kaynak: İHA