Olay, gece saatlerinde Urgan Mahallesi 1991. Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hamdi Sümen işten geldikten sonra aracını evinin önüne park etti. Sümen’in 70 EF 591 plakalı aracı bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 200 metre geri geri hareket ederek dere yatağına uçtu.

Babaları Tarafından Öldürülmüşlerdi Babaları Tarafından Öldürülmüşlerdi

Isten Geldikten Sonra Park Ettigi Araci Dere Yatagina Uctu4Arkadaşlarının kendisine telefon etmesi üzerine aracını kontrol etmek için dışarı çıkan genç aracını evin önünde göremeyince dere yatağına doğru ilerledi ve aracının dere yatağında olduğunu görünce şaşkına döndü. Aracının yanına giden Sümen, aracında hiçbir sıkıntı olmadığını görünce rahat bir nefes aldı. Dere yatağına uçan otomobil traktör ile çekilerek dereden çıkarıldı.

Isten Geldikten Sonra Park Ettigi Araci Dere Yatagina Uctu6Isten Geldikten Sonra Park Ettigi Araci Dere Yatagina Uctu2

Arkadaşlarımdan öğrendim
Başına gelenleri İHA muhabirine anlatan Hamdi Sümen, “İşten geldim aracımı park ettim sonra yemeğimi yedim, duşumu aldım. Arkadaşlarım ‘Hamdi araban nerede?’ diye beni aradılar. Ben de ‘Evin önünde’ dedim. Sonra bana arabamın dere yatağına uçtuğunu söylediler. Dışarı çıktım bir baktım harbiden benim araba dere yatağında dümdüz duruyor” diye konuştu.

Isten Geldikten Sonra Park Ettigi Araci Dere Yatagina Uctu5

Yaklaşık 200 metre geri geri gelmiş
Dere yatağına uçmasına rağmen aracında hasar olmadığını belirten Sümen, “Arabaya baktım sadece plakalığı kırılmış onun dışında hiçbir sorun yok. Araba yaklaşık 200 metre geri geri gelmiş dereye düzgün bir şekilde inmiş. Arabanın indiği yere de traktör inmez yani traktör takla atar ama bizim arabada herhangi bir sıkıntı yok Allah’a şükür. Arabayı traktörle çektik ve çekerken de bir sıkıntı olmadı” dedi.

Isten Geldikten Sonra Park Ettigi Araci Dere Yatagina Uctu1

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL