Yozgat'ta dron fabrikası kurma vaadiyle tanınan Ocakçı Holding ile ilgili operasyonda gözaltı sayısı 32'ye yükselmişti. İzmir'de yüksek faiz vaadiyle ve İzmir Token ile yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırımla gündeme gelen Ocakçı Holding'in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı ve eşi Seçilay Ocakçı, yurt dışına kaçmaya çalışırken Adana'da yakalanmıştı. Yakalanan 27 şüpheli tutuklandı. Sedat Ocakçı, "Herkes parasını alacak, paralar Salih'te" şeklinde açıklama yapmıştı. Mağdurların sayısı ise artmaya devam ediyor.

Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir Tarım Bakanlığı yeni hileli gıda listesini açıkladı: Bu ürünler dolabınızda olabilir

 

Sedat Ocakçı FETÖ’den ihraç edilmiş

Dron fabrikası kurma vaadiyle kısa sürede büyüyen ve Çiğli’de holding binası açan Sedat Ocakçı’nın 2019 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nden ihraç edilen üsteğmen olduğu ortaya çıkmış, adliyeye sevk edilenler arasında holdinge bağlı şirketlerden Metayıldız Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan da olduğu öğrenilmişti.

Ayrıca Ocakçı, son paylaştığı videolu mesajında da, “O çok sevdiğiniz paralarınız yatacak” demişti.

Kaynak: İHA