Deplasmanda 3 Puan Alınan Haftada Puan Durumu Deplasmanda 3 Puan Alınan Haftada Puan Durumu
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları’nda Bölge Şampiyonası heyecanı Karaman’da başladı. Basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında düzenlenen müsabakalarda 13 ilden 114 kamu çalışanı Ankara’da düzenlenecek Türkiye finallerine katılabilmek için mücadele edecek.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen turnuvaya katılan kamu çalışanları, dört gün sürecek müsabakalarda sadece spor yapmanın değil, aynı zamanda takım ruhu, disiplin ve dostluk değerlerini pekiştirme fırsatı da bulurken, ilk gün oynanan müsabakalarda ortaya koydukları performans ise sporseverlerden tam not aldı.
Karaman’da düzenlenen Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Karadeniz, şampiyonanın dostluk ve fair-play ruhu içinde geçmesini temenni ederken, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Tüm takımlara başarılar dileyen Karadeniz, şunları kaydetti:
“Karaman’da böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, dostça bir rekabetin ve sporun birleştirici gücünün ön planda olduğu bir turnuva olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak: HATİCE KARACA