TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, sezonun 31. haftasında Giresunspor ile Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Müsabakayı Oğuzhan Gökçen yönetirken, yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Tetik ve Burak Sami Şad yaptı.
Maçta iki takım da ilk dakikalardan itibaren gol arayışına girdi. Temsilcimiz Karaman FK, dakikalar 41’i gösterdiğinde kazandığı penaltı ile öne geçti. Topun başına geçen İlke Tankul, penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan Karaman FK, savunmadaki disiplinli yapısıyla rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşma 1-0’lık Karaman FK üstünlüğü ile tamamlandı.
Bu sonuçla temsilcimiz puanını 38’e yükselterek 12. sıradaki yerini korudu. Karaman FK, ligin bitimine 3 hafta kala önemli bir deplasman galibiyeti elde etmiş oldu.
Karaman FK, 2024-2025 sezonunun 32. haftasında Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadele, 20 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Karaman Yeni Şehir Stadyumu’nda oynanacak.
31. Haftada Alınan Sonuçlar
Bucaspor 1928 0-3 Çimentaş Elazığspor
Beyoğlu Yeni Çarşı 6-1 Ülkea Nazillispor
Giresunspor 0-1 Karaman FK
Turkish Oil Yeni Mersin İdmanyurdu 2-0 Belediye Derincespor
Antalya Belek Üniversitesi Serik Belediyespor 3-1 Menemen FK
Karacabey Belediyespor 1-0 Arti Değer Vanspor FK
Ankara Demirspor 4-2 Merkür Jet Erbaaspor
Diyarbekirspor 1-1 Motolux 68 Aksarayspor
Somaspor 3-2 Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol SK