Serik İsmail Oğan Stadı Karaman FK Maçına Hazır Serik İsmail Oğan Stadı Karaman FK Maçına Hazır
Maç, 26 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te İsmail Ogan Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşmanın hakemi Giray Şaylan olurken, yardımcı hakemleri Sinan Ertinğü ve Mustafa Soner Yüce olacak.
Karaman FK, geçtiğimiz hafta sonunda Diyarbekirspor’u 2-0 yenerek kendi evinde ilk galibiyetini almanın moraliyle sahaya çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, Serik Belediyespor karşısında da galip gelerek puan sıralamasında yükselmek istiyor.
Serik İsmail Oğan Stadı Maça Hazır
Edinilen bilgilere göre, İsmail Ogan Stadyumu’nda son bir ayda zemin yenileme çalışmaları yapılmıştı ve bu çalışmaların tamamlandığı belirtildi. Serik Belediyespor Başkan Vekili Halil Deligöz, "Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Kendi saha ve seyircimiz önünde Karamanspor karşısında galip gelmek istiyoruz. Takımımız şu an ligde mağlup olmadan yoluna devam ediyor. Kolay maç yok; her maçımız önemli. Tüm taraftarlarımızı cumartesi günü stadımıza bekliyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, inşallah hep birlikte başaracağız," şeklinde açıklamada bulundu.
Kırmızı Grup 9. Hafta Maç Programı:
Diyarbekir Spor A.Ş. - Belediye Derince Spor
Ankara Demirspor - Artık Değer Van Spor Futbol Kulübü
Serik Belediyespor - Karaman Futbol Kulübü
Giresunspor - Motolux 68 Aksarayspor
Merkür Jet Erbaaspor - Çimentaş Elazığspor
Somaspor - Nazilli Spor A.Ş.
Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Futbol SK - Menemen Futbol Kulübü
Karacabey Belediye Spor A.Ş. - Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş.
Bucaspor 1928 - Turkısh Oıl Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.

Kaynak: Mehmet Akif ORHAN