Modada Tüketim Çılgınlığı atölye çalışmasına katılımcı çağrısı Modada Tüketim Çılgınlığı atölye çalışmasına katılımcı çağrısı

Kulübün akıbeti konusunda belirsizlik devam ederken, taraftarlar ve Karaman halkı, yeni bir yönetimin oluşturulmasını ve kulübün yeni sezona hazırlıklarını sürdürmesini umut ediyor.
Son dakika kulis bilgilerine göre ise Karaman Futbol Kulübü’nün kaderinin hafta sonu yapılacak son görüşmeler sonrası belirleneceği öğrenilirken Han ailesinden iş adamlarına, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya her kesimin taşın altına elini koymaya hazır olduklarını söyledikleri öğrenildi.
Karaman’da 80’den fazla mermer ocağı işleten firmaların da bu sürece dahil edilmesini isteyen taraftarlar ise “Karaman FK'nın bu zor günleri atlatabilmesi için şehirde birlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıkması, kulübün geleceği açısından büyük önem arz etmekte. Sadece Karamanlı iş insanlarının değil, aynı zamanda Karaman’dan ekmek yiyen mermer ocak işletmecilerinin de bu sürece dahil edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü işlenmemiş mermerin merkezi Karaman’dır. Herkesin bildiği gibi işlenmemiş mermerler Afyonkarahisar’a Karaman’dan götürülüyor. Bizim ekonomik olarak kazancımız sadece istihdamla sınırlı kalırken Afyonkarahisar’ın yapmış olduğu mermer ihracatıyla yüzü gülen taraf oluyor. Biz Karaman FK taraftarları olarak Karaman’da bulunan mermer ocaklarının da maddi anlamda ekmeğini yedikleri Karaman’a destek olmaları düşüncesindeyiz. Karaman Valisinden, Ankara’daki bürokratlarımıza bu konuyla ilgili girişimlerde bulunmalarını istiyoruz.”

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL