Karaman FK Başkanı Akbay: 'Her Platformda Şehrimizi Gururla Temsil Edeceğiz' Karaman FK Başkanı Akbay: 'Her Platformda Şehrimizi Gururla Temsil Edeceğiz'
Maçın ardından hem sahadaki mücadeleye hem de hakem kararlarına değinen yöneticiler, geleceğe yönelik kararlılık mesajları verdi.
Suat Akbay: "Beklentilerimizin Dışında Etkenler de Var"
Karaman FK Başkanı Suat Akbay, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, maçtan puan ya da puanlar alarak bu başarıyı kadınlara armağan etmeyi planladıklarını, ancak beklenmedik etkenlerin devreye girdiğini ifade etti. Akbay, "Bu akşam kendi sahamızda alacağımız puan ya da puanları kadınlarımıza armağan etmenin planlarını yapmıştık. Ancak futbolda beklentilerin dışında bazı etkenler de mevcut. Üzgünüz ama yönetim kurulumuzla birlikte yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Moral bozmadan, hep birlikte başaracağız." dedi.
Mustafa Şavk: "Hakkımızı Yedirmeyeceğiz!"
Kulüp başkan yardımcısı Mustafa Şavk ise hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Taraftarlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şavk, "Öncelikle stadyuma gelerek tribünleri dolduran cefakâr taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Oynayan ve oynamayan bütün sporcu kardeşlerimi de saha içinde ve saha dışındaki mücadeleleri için tebrik ediyorum. İç sahada galibiyet özlemimize bu hafta da tetikçi hakem üçlüsü müsaade etmedi maalesef." ifadelerini kullandı.
Şavk, hakem kararlarına yönelik eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü: "Karaman FK büyük lokmadır ve bu tetikçi hakemlerin boğazında kalacaktır. Kimseye hakkımızı yedirmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Karaman FK'nın ve Karaman halkının hakkını her platformda en yüksek sesle arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hakemleri de yenecek güce ve inanca sahibiz. Hep dediğimiz gibi, birlikte başaracağız."
Karaman FK, aldığı bu mağlubiyet sonrası iç sahada galibiyet özlemine devam ederken, yöneticiler hem saha içi hem de saha dışı mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL