Karaman FK Sahasında Diyarbekirspor’u Ağırlayacak Karaman FK Sahasında Diyarbekirspor’u Ağırlayacak
Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Gençlerbirliği, 2023-2024 sezonu ikinci devresi için transfer ettiği yeni teknik direktör ile devam etme kararı aldı. İlk devre oynadığı 13 maçtan 3 puan toplayarak 13. sırada yer alan Karaman Gençlerbirliği, ikinci devreye yeni teknik direktör İsmet Çelen ile devam edecek. Eskişehir nüfusuna kayıtlı olan 61 yaşındaki teknik adam en son BAL ekiplerinden Keşan SK’nün başındaydı. İstmet Çelen, Keşan SK ile 2023-2024 sezonunda çıktığı 15 maçta, 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet gördü.
İkinci Devre Yarın Başlıyor!
BAL'da ikinci devre maçları yarın (4 Şubat Pazar) oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak. Karaman Gençlerbirliği ikinci devrenin ilk karşılaşmasını deplasmanda oynayacak. Konya temsilcisi Sarayönü Beklediyespor'un konuğu olacak olan Karaman Gençlerbirliği, deplasmandan puan alarak ikinci devreye galibiyetle başlamak istiyor. 
Sarayönü Belediyespor ile Karaman Gençlerbirliği karşılaşması yarın saat 14.00'da Sarayönü İlçe Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı İbrahim Güner, Enes Göbüt ve Osman Arslan yönetecek.

İlk devrede oluşan puan durumu şu şekilde;

Puan Durumu-1

Kaynak: HABER: HATİCE KARACA