Modada Tüketim Çılgınlığı atölye çalışmasına katılımcı çağrısı Modada Tüketim Çılgınlığı atölye çalışmasına katılımcı çağrısı

Yeni Projeler ve Görev Dağılımları Belirleniyor

Toplantı sonrası yazılı bir basın açıklaması yapan Hüseyin Gerçek, Kent Konseylerinin toplum hayatındaki önemine dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:
“Kent Konseyleri, halkın yararına çalışmalar yapmak amacıyla resmi kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalışan bir sivil toplum oluşumudur. Karaman Kent Konseyi olarak bu güne kadar birçok başarılı projeyi hayata geçirdik. Görev devraldığımız ilk dönem boyunca, liyakatli bir kadroyla verimli projeler gerçekleştirdik ve bunları kamuoyuna rapor halinde sunacağız.”

Medyatik Olmamak Tercihimizdi

Gerçek, projelerin kamuoyuna çok fazla duyurulmaması sebebiyle zaman zaman eleştirildiklerini de dile getirdi:
“Amacımız medyatik olmak değildi, bu nedenle birçok faaliyetimizi kamuoyuna duyurmadık. Ancak, planladığımız çalışmaların büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Resmi ya da gayri resmi kurum ve kuruluşlardan aldığımız destekler başarı oranımızı artırdı.”

Yeni Döneme İddialı Başlangıç

Hüseyin Gerçek, yeni dönemde de aynı hızla çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Kentimize hizmet azmiyle çalışan tüm Konsey Üyelerine ve Meclis Başkanlarına teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde başarı grafiğimizin daha da yükseleceğine inanıyoruz,” dedi. Halkın desteğiyle Karaman’a daha fazla katkı sunmayı hedefleyen Kent Konseyi, yeni projelerle adından söz ettirecek.

Kaynak: BÜLTEN