Fatih Terim Panathinaikos’tan Ayrıldığını Açıkladı Fatih Terim Panathinaikos’tan Ayrıldığını Açıkladı
Okul sporlar faaliyetleri kapsamında Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan kaykay ve eskrim Türkiye birinciliği müsabakaları için geri sayım başladı. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Türkiye birinciliği müsabakalarının ilki kaykay branşında yapılacak. 4-6 Mayıs 2024 tarihleri arasında yıldızlar ve gençler kategorisinde düzenlenecek kaykay Türkiye birinciliği müsabakalarında 7 ilden 31 sporcu Türkiye’nin en iyisi olabilmek için mücadele edecek. Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu yanında yer alan Kaykay Pisti’nde yapılacak müsabakaların teknik toplantısı ise 3 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.
Kaykay branşında yapılacak Türkiye birinciliği müsabakalarının hemen ardından ise heyecan eskrim branşında yapılacak Türkiye birinciliği müsabakalarıyla devam edecek. 7-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılacak müsabakalarda 43 ilden 730 sporcu mücadele edecek. Epe, flöre ve kılıç kategorilerinde Merkez Spor Salonu’nda yapılacak müsabakaların teknik toplantısı ise 6 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.
Karaman’ın her iki şampiyonaya da hazır olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, müsabakalar boyunca tüm antrenör, hakem ve sporculara başarılar diledi.

Kaynak: HABER: HATİCE KARACA