Hasta ziyaretine giderken kavşaktan aşağı uçtular: 3 ölü, 2 yaralı Hasta ziyaretine giderken kavşaktan aşağı uçtular: 3 ölü, 2 yaralı

Olay, 17.00 sıralarında Hacıcelal Mahallesi  176. Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında eskiye dayalı husumet olduğu öğrenilen G.N. ile İ.K. sokak ortasında karşılaşarak tartışmaya başladı. 

Karamanda 2 Kisi Birbirini Bicakladi Olay Yeri Goruntuleri17

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K. bıçakla G.N.’yi bıçakladı. Bıçakla yaralanan G.N. ise aynı bıçakla İ.K.’yi bıçakladı. O esnada olayın gerçekleştiği sokakta kaza ile ilgilenen trafik ekipleri olaya kısa sürede müdahale etti ve ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Karamanda 2 Kisi Birbirini Bicakladi Olay Yeri Goruntuleri5

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan yaralılar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekibi olayın gerçekleştiği sokak üzerinde inceleme yaptı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Karaman'da 2 kişi birbirini bıçakladı: olay yeri görüntüleri Foto Galeri: Karaman'da 2 kişi birbirini bıçakladı: olay yeri görüntüleri

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN