Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün genel olarak açık ve sıcak bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C'ye ulaşacak. Kuzey yönünden esen rüzgârın hızı 15-25 km/saat arasında değişecek. Nem oranı yüzde 29, UV indeksi ise 10/11 olacak. Gün doğumu saat 5:27'de gerçekleşirken, gün batımı 20:10'da olacak.

Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 1 Temmuz 2024 Pazartesi Altın Fiyatları Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 1 Temmuz 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

Gece Durumu:

Cumartesi gecesi hava yine açık olacak ve sıcaklık 16°C'ye düşecek. Kuzeybatıdan esen rüzgârın hızı 10-15 km/saat olacak. Gece boyunca nem oranı yüzde 36 olacak ve UV indeksi sıfır olarak ölçülecek. Ay, 21:05'te doğacak ve 5:14'te batacak. Ayrıca, bu gece dolunay da gözlemlenebilecek.

Pazar, 23 Haziran:

Pazar günü güneşli bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 34°C, en düşük sıcaklık ise 17°C olacak. Rüzgâr kuzey-kuzeybatı yönünden 17 km/saat hızla esecek. Yağış ihtimali bulunmamakta.

Bu hafta sonu için plan yapacak olanlar, açık ve sıcak havanın keyfini çıkarabilirler. Güneşin zararlı UV ışınlarından korunmak için önlem almayı unutmayın.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey, Akdeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 kilometre/saat), yüksek kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Karaman'da beklenen hava sıcaklıkları şöyle:

Karaman'da Kurban gündüz en yüksek sıcaklık 33 gece en düşük sıcaklık 16 derece olacak. Güneşli-parçalı bulutlu bir havanın hüküm sürdüğü Karaman'da yağış olasılığı ise %0 olarak açıklandı.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 33

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 31

İzmir: Az bulutlu ve açık 37

Adana: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 36

Antalya: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde batısının iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

Samsun: Parçalı bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

Erzurum: Parçalı bulutlu 28

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41

Kaynak: İHA