Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu vatandaşların kaldığı öğrenilen binanın çatı katından nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çatıdan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının çıktığı apartmanda kalan yabancı uyruklu bir kadın sinir krizi geçirdi. Sağlık ve polis ekipleri sinir krizi geçiren yabancı uyruklu kadını sakinleştirmeye çalıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çatısı Yanan Ev Saniye Saniye Kaydedildi FOTOGALERİ Foto Galeri: Çatısı Yanan Ev Saniye Saniye Kaydedildi FOTOGALERİ

Sürücü Kursu Aracıyla Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı Sürücü Kursu Aracıyla Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Alevler Bir Anda Yayıldı

Yangını ofiste çalışırken fark eden Musa Tunç, “Ofiste muhasebe kayıtlarını yaparken bir anda bacadan duman çıkmaya başladı. Biz önce banyo yapıyorlar sandık. Daha sonra alevlerin yükseldiğini görünce hemen itfaiyeye haber verdik. İtfaiye ekipleri çok kısa bir sürede geldi. Alevler bir anda yayıldı” diye konuştu.

Yangın, çevredeki binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL