Şehirdeki ilk Harry Potter konseptli dil okulu olan Dumbledore Language Akademi, kapılarını öğrencilere açtı. Karaman Sekiçeşme Mahallesi 61. Sokak üzerinde faaliyet gösterecek olan Dil okulunun açılışı 19 Ekim 2024 Cumartesi günü 16:00’da gerçekleşti ve yoğun bir ilgi gördü. Alanında uzman eğitimcilerin yer aldığı okulda, İngilizce ve Almanca eğitimi verilecek.

Screenshot 4-1

Eğitimde yüz yüze ve uzaktan öğrenme seçenekleri sunan Dumbledore Language Akademi, katılımcılarına eğlenceli bir dil öğrenme süreci vaat ediyor. Teorik eğitimlerin yanı sıra, iletişim ve konuşma becerilerine odaklanan programlar, öğrencilerin kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlayacak.

Türk Sağlık Sen'den Aile Hekimliği Çalışanlarına Destek Mesajı Türk Sağlık Sen'den Aile Hekimliği Çalışanlarına Destek Mesajı

Screenshot 3-3

Yeni açılan bu dil okulu, sunacağı yabancı dil eğitimleri ve katılımcılara vereceği sertifikalarla kariyer yolculuklarında önemli bir basamak olmayı hedefliyor. Akademik İngilizce ve Almanca eğitimine ağırlık veren Dumbledore Language Akademi, 4 yaş ve üzerindeki herkes için özel, grup ve online dersler imkânı sunuyor.

Screenshot 2-3Karaman'da dil öğreniminde farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için Dumbledore Language Akademi, heyecan verici bir başlangıç yapmış durumda. Sihirli bir dil yolculuğuna çıkmak ve detaylı bilgi almak için Dumblebore Language Akademi ulaşabilirsiniz.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL