Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 16 Eylül 2024 Pazartesi karaman namaz vakitleri Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 16 Eylül 2024 Pazartesi karaman namaz vakitleri

Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’na velileriyle gelen minik öğrenciler, okula başlamanın heyecanını yaşadı. Öğretmenleri tarafından karşılanan çocuklar, aileleri ile birlikte sınıflarına girerken, çocuklardan fazla anne ve babalarının heyecanlı oldukları görüldü. Bu sene ilkokula yeni başlayacak öğrencilerin şubeleri ile beraber öğretmenleri de  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çekilen kura ile belirlendi ve öğrenciler eğitim ve öğretime ilk adımlarını attılar ve Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu’nda tam gün eğitime başladılar.

"Çok sevinçliyiz ve gururluyuz"

Oğlunu anasınıfının uyum eğitimine getiren ve çocukları gibi kendilerinin de heyecanlı olduğunu söyleyen velilerden Bilgin Karaca, “Çok sevinçliyiz ve gururluyuz. Tam 24 sene önce bu okulda okudum bende. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur tüm öğrencilerimize” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL