Serik İsmail Oğan Stadı Karaman FK Maçına Hazır Serik İsmail Oğan Stadı Karaman FK Maçına Hazır
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavına hazırlanan adaylar için açılan ücretsiz hazırlık parkur kursları devam ediyor.
DETAYLI EĞİTİM PROGRAMI
Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık parkur kursları, adayların sınavda karşılaşacakları fiziksel testlere yönelik özel olarak tasarlanmış bir program çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Murat Yurdadön eşliğinde yürütülüyor. Hafta içi 3 gün devam eden kurslarda, dayanıklılık, hız, çeviklik, kuvvet ve denge gibi sınavın temel gerekliliklerine yönelik kapsamlı antrenmanlar yer alıyor. Ayrıca, sınav parkurunda yapılacak her hareketin tekniği detaylı şekilde öğretiliyor ve adayların süreye karşı yarışırken en yüksek performansı sergilemeleri sağlanıyor.
KURSLARA BAŞVURU
Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) parkur hazırlık kurslarına katılmak isteyen adaylar, Karaman Gençlik Merkezine başvuru yapabiliyorlar. Kurs programı ve detaylar hakkında bilgi almak isteyenler (0338) 213 16 11 iletişim numarası üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, gençlere her alanda destek olmak öncelikli hedeflerinin olduğunu belirterek, “Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) sınavına hazırlanan adaylar için açtığımız bu kurslar, onların hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor. Alanında deneyimli eğitmenlerimizle, tüm adayların sınavda başarılı olmaları için gereken fiziki ve mental hazırlığı sunuyoruz.”
Karaman Gençlik Merkezi tarafından açılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kursları, sınav tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Mehmet Akif ORHAN