Karaman’da Sanat ve Fotoğraf Havası Esecek

Fotoğraf duayeni İlyas Göçmen ve fotoğraf sanatçısı, oyuncu Barış Kerim Cesur, Karaman’a gelerek şehri fotoğraflayacak ve çeşitli etkinliklere katılacak.

Etkinlik Programı

  • 14 Eylül Cumartesi, 20:00: Etkinlikler, Mümine Hatun Nikah Salonu'nda İlyas Göçmen ile başlayacak söyleşi programıyla başlayacak. Göçmen, fotoğraf sanatı ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

  • 15 Eylül Pazar, 10:00: “Karaman’ı Fotoğraflıyoruz Maceraya Hazır Mısınız?” adlı foto safari etkinliği halka açık ve ücretsiz olarak Aktekke Meydanı'ndan başlayacak. Şehir içindeki belirli güzergahlarda devam edecek olan foto safari, katılımcılara Karaman’ın çeşitli güzelliklerini keşfetme fırsatı sunacak.

  • 15 Eylül Pazar, 20:00: Günün ilerleyen saatlerinde, Mümine Hatun Nikah Salonu'nda fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur'un sunumu ve söyleşisi gerçekleşecek. Cesur, fotoğraf sanatı üzerine bilgiler verecek ve deneyimlerini paylaşacak.

    Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 16 Eylül 2024 Pazartesi karaman namaz vakitleri Karaman namaz vakitleri Karaman'da bugün ezan ne zaman okunacak? 16 Eylül 2024 Pazartesi karaman namaz vakitleri

Karamanda Sanat Ve Fotograf Ruzgari Esecek Ilyas Gocmen Ve Baris Kerim Cesur Karamanda1-1

Sanatçılar, 17 Eylül'e kadar Karaman’ı fotoğraflamaya devam edecek ve şehirden ayrılacaklar. Bu etkinlikler, Karaman'ın kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayacak ve şehrin sanatsal atmosferini zenginleştirecek.

Kaynak: HATİCE KARACA