Narin Güran cinayetinde o isim tutuklandı: narin olayı son dakika Narin Güran cinayetinde o isim tutuklandı: narin olayı son dakika

Kaza, 23.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı istikamette seyir halinde olan K.K. idaresindeki 33 EGY 77 plakalı Nıssan marka cip ile E.T. yönetimindeki 70 ABH 277 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan cip aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada cipte bulunan K.K. isimli sürücü ile araçta yolcu olan yaşlı kadın sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Cip önümüze biranda kırdı"

Kazaya karışan 70 ABH 277 plakalı otomobil sürücüsü E.T. polise kazayı anlatırken, "Biz köprünün üstünden geliyorduk, cip köprünün altındaki yoldan çıktı ve önümüze biranda kırdı . Ben kornaya bastım ve sellektör yaptım ama fark etmedi ve çarpıştık" diye konuştu.

Kazaya karışan araçların sekici ile yoldan kaldırılması sonrası bir süreliğine ulaşıma kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Ciple otomobil çarpıştı: araçta sıkışan 2 kişi böyle kurtarıldı Foto Galeri: Ciple otomobil çarpıştı: araçta sıkışan 2 kişi böyle kurtarıldı

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL