Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Karaman Valisi olarak atanan Hüseyin Engin Sarıibrahim’den sonra Karaman Valisi olarak atanan Mehmet Fatih Çiçekli göreve başladı. 

Karamanin Yeni Valisi Mehmet Fatih Cicekli Ve Esi Goreve Basladi6

Vali Mehmet Fatih Çiçekli yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 27 yıllık kamu hizmeti hayatımızın bugün önemli bir aşamasındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Sayın bakanımızın takdirleriyle 19 Eylül tarihli Resmi Gazete ile Karaman Valiliğine atanmış bulunmaktayız. Acısıyla tatlısıyla geride bırakdığımız bu 27 yılın bizde bıraktığı bir sürü duygu düşünce, his, arzu var ama özü itibariyle şunu demek gerekirse dün 27 yılın geçtiği dönem içerisinde, hak, hukuk, adalet ve hakkaniyet çerçevesinde geçen 27 yılın bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle geçeceğine inancımız tam.  Bu anlamda bugüne kadar eşim olarak, hayat arkadaşım olarak, bugünde sonra da Karaman Vali Yardımcısı olarak hayatımın içinde olacak olan eşim Esengül hanımda sizlerle tanıştırmaktan büyük mutluluk duyarım” dedi.

Karaman'ın Yeni Valisi ve Vali Yardımcısı Göreve Başladı Foto Galeri: Karaman'ın Yeni Valisi ve Vali Yardımcısı Göreve Başladı

Karamanin Yeni Valisi Mehmet Fatih Cicekli Ve Esi Goreve Basladi3

Karaman hava durumu bugün: 25 Eylül 2024 Çarşamba Karaman hava durumu Karaman hava durumu bugün: 25 Eylül 2024 Çarşamba Karaman hava durumu

Çiçekli’nin eşi Esengül Çiçekli de Karaman Vali Yardımcısı olarak göreve başladı

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli’nin eşi Esengül Çiçekli de Karaman Vali Yardımcısı olarak göreve başladı ve “Bende Karaman’a gelmekten mutluluk duyuyorum inşallah her şey güzel ve iyi olur” diye konuştu.

Karamanin Yeni Valisi Mehmet Fatih Cicekli Ve Esi Goreve Basladi2

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN