18 Ekim 2024 Cuma günü başlayan başvurular 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek olup adaylar birden fazla pozisyona başvuru yapamayacak. e-Devlet üzerinden “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresi üzerinden yapılacak başvurularda şahsen başvuru alınmayacak, posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Alınacak Sözleşmeli Personelde Aranan Nitelikler;

*BÜRO PERSONELİ- KPSS (P93)- Özel Bütçe- Erkek/Kadın – ERMENEK – 2- Finans, Finans ve Muhasebe, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla herhangi bir alanda en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. En az 70 KPSS puanı olmak.

Karamanoglu Mehmetbey Universitesine 17 Sozlesmeli Personel Alinacak1 (1)

*BÜRO PERSONELİ -  KPSS (P93) - Özel Bütçe - Erkek/Kadın - MERKEZ - 2 - Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla bu alanlardan birinde en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. En az 70 KPSS puanı olmak.

* BÜRO PERSONELİ- KPSS (P3) - Özel Bütçe - Erkek/Kadın - MERKEZ - 2 - İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri Programları, Yönetim Bilimleri ve Liderlik lisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla herhangi bir alanda en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. En az 70 KPSS puanı olmak.

*BÜRO PERSONELİ KPSS (P3) - Özel Bütçe - Erkek/Kadın – MERKEZ-  1 - Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla muhasebe alanında en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. En az 70 KPSS puanı olmak.

*TEKNİSYEN (Bilgisayar)- KPSS (P94) - Özel Bütçe Erkek/Kadın - MERKEZ - 1 Ortaöğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri alanı ve dallarından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. En az 70 KPSS puanı olmak.

*TEKNİSYEN (ELEKTRİK-ELEKTRONİK) - KPSS (P94) - Özel Bütçe - Erkek/ - Kadın - MERKEZ - 1 Ortaöğretim kurumlarının Elektrik ve Elektronik Teknolojileri alanı Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı dalından mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. En az 70 KPSS puanı olmak.

Karamanoglu Mehmetbey Universitesine 17 Sozlesmeli Personel Alinacak1 (2)

*TEKNİSYEN (ELEKTRİK-ELEKTRONİK) - KPSS (P94) - Özel Bütçe Erkek/Kadın – MERKEZ - 1 Ortaöğretim kurumlarının Elektrik ve Elektronik Teknolojileri alanı Ses ve Sahne veya Görüntü ve Ses Sistemleri dallarından birinden mezun olmak. Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

*DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK) - KPSS (P94) - Özel Bütçe – Erkek – MERKEZ – 7 - Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Hijyen Belgesine sahip olmak. SGK kayıtları ile belgelendirmek şartıyla herhangi bir alanda en az 1 (bir) yıl iş deneyimi olmak. Açık ve kapalı alanlarda temizlik, düzenleme, taşıma ve evrak teslimi ve bunun gibi hizmetleri yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak, Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. 30 yaşını doldurmamış olmak. En az 70 KPSS puanı olmak.

Karaman Dahil 81 İlde Eş Zamanlı Orman Temizliği Yapılacak Karaman Dahil 81 İlde Eş Zamanlı Orman Temizliği Yapılacak

Karamanoglu Mehmetbey Universitesine 17 Sozlesmeli Personel Alinacak1 (3)

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL