Kaza, sabah saatlerinde Yenimahalle Mahallesi Mara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.C. idaresindeki 46 LV 230 plakalı Peugeot marka otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan H.A. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Polisin otomobil sürücüsü olduğu iddia edilen G.C. isimli şüpheli şahsa yaptığı alkol kontrolünde şahsın 2.46 promil alkollü olduğu belirlendi.

“Bir hanımefendi varmış arabayla ona çarpmışlar”

Alkollü sürücü G.C. araç sahibini arayarak “Burada bir kaza olmuş. Araç da senin üstüne. Bir hanımefendi varmış, arabayla ona çarpmışlar, çarpan da yok ortada” diye konuştu.

Kızının başından ayrılmadı

İşçileri taşıyan kamyonet şarampole uçtu: çok sayıda yaralı var İşçileri taşıyan kamyonet şarampole uçtu: çok sayıda yaralı var

Kızının kazada yaralandığını gören yaşlı adam gözyaşlarına hakim olamayarak kızının yanına geldi ve bir saniye bile kızının başından ayrılmadı. Kazada yaralanan H.A. isimli kadın ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü G.C. ifadesi alınmaz üzere karakola götürülürken sürücüye 38 bin 931 lira para cezası kesildi ve ehliyetine 5 yıllığına el koyuldu.  Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL