Karaman’da 2 otomobilin karıştığı kazada otomobillerden birinin motoru yerinden fırlarken kazada  2 kişi yaralandı. Kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Y. idaresindeki 34 HJ 5793 plakalı Ford marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki duvara çarptı ve dönmeye başladı. O esnada yolda seyir halinde bulunan M.G. yönetimindeki 07 AST 426 plakalı Nıssan marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle M.Y. idaresindeki otomobilin motoru yerinden çıkarak yola fırladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ekipleri sevk edildi. Kazada M.Y. idaresindeki otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan F.Y. isimli yolcu yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaza anı güvenlik kamerasında
Otomobilin kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarpması ve savrularak yolda seyir halinde olan bir başka otomobille çarpıştığı anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Flash'tan kaçamadılar: Jandarma neler neler yakaladı Flash'tan kaçamadılar: Jandarma neler neler yakaladı

“Önce refüje sonra duvara çarptı”
Kazaya karışan otomobil sürücüsü M.G. kaza anını polise “Kavşağın diğer tarafındaydım. Araç önüme geçtikten sonra dönmeye başladı. Önce refüje çarptı sonra duvara çarptı.” diye anlattı.

Kazaya karışan araç çekici ile yoldan kaldırıldıktan sonra kısmen trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kaynak: HATİCE KARACA