Kullanıcılar Kemal Memişoğlu’na dair araştırmalar yapmaya başladı. Kemal Memişoğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? Kariyerine dair detaylar haberimizde…

Kemal Memisoglu Aslen Nerelidir Ve Kac Yasinda1 (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanlığı’na Kemal Memişoğlu’nun ataması gerçekleştirilmiştir. Kemal Memişoğlu, yaklaşık sekiz yıldır İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görevini yerine getirmişti.

Enkazdan Kurtardığı Depremzede İle Dünyaevine Girdi Enkazdan Kurtardığı Depremzede İle Dünyaevine Girdi

Kemal Memişoğlu Kimdir?

Kemal Memişoğlu, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Şuan 58 yaşındaki Memişoğlu, 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Memişoğlu kariyerine 1995 yılında İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak başlamıştır.

Kemal Memisoglu Aslen Nerelidir Ve Kac Yasinda1 (3)

Kariyeri

Kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Memişoğlu, 1996-1998 yılları arasında SSK Konya Ereğli Hastanesi, PTT Hastanesi ve Bursa Askeri Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır. Ayrıca 1999-2000 yıllarında ABD’de Miami Üniversitesi'nde Karaciğer ve Gastrointestinal Transplantasyon Ünitesi’nde çalışmıştır.

Memişoğlu 2000-2002 tarihleri aralığında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda Başasistan olarak göreve başladı ardından 2002 yılında PTT Hastanesi'nde Başhekim olarak ataması gerçekleşti.

Kemal Memisoglu Aslen Nerelidir Ve Kac Yasinda1 (2)

Kemal Memişoğlu Aslen Nerelidir ve Kaç Yaşında?

Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Sağlık Bakanlığı’na ataması gerçekleştiren Kemal Memişoğlu  aslen Rizelidir.  58 yaşındaki Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL