Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkında son günlerde çıkan bebek bekledikleri yönündeki söylentilere açıklama gecikmedi. 2014 yılında Los Angeles’ta evlenen çift, uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdürüyor.
Bebek haberleriyle sık sık gündeme gelen çift, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Beren Saat ise "Yıllar içinde buna benzer haberler hep çıktı." diyerek çıkan söylentilere açıklık getirdi.
Kenan Doğulu ise bu haberlerle ilgili duygularını şöyle ifade etti: "Biz bu söylentilere gülüyoruz, eğleniyoruz. Ancak aile büyüklerimiz ve akrabalarımız bu haberlere inanıp bize tebrik mesajları gönderince işin rengi değişiyor, açıkçası biraz da sinirleniyoruz. İnsanlar seviniyor tabii ama bizden resmi bir açıklama gelmedikçe bu tür iddialara itibar edilmemesini rica ediyoruz. Bu tarz haberler daha önce de 3-5 kez çıktı."
Ünlü çift, bebek haberlerinin gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde belirterek söylentilere son noktayı koydu.