Bir dönemin sevilen beğenilen oyuncularından olan Türk Oyuncu  Kerem Kupacı Şimdi Ne Yapıyor? Kerem Kupacı Kimdir? Kerem Kupacı Nereli? Kerem Kupacı Nerede Yaşıyor?

13 gündür durmadan hapşırıyor 13 gündür durmadan hapşırıyor

Kerem Kupaci Simdi Ne Is Yapiyor1 (2)
Kerem Kupacı Şimdi Ne İş yapıyor ?
2021 yılında hakkında yapılan haberlerden dolayı Türkiye’den Londra’ya giden ve orda genç yetenek sahibi oyunculara online tiyatro eğitimi vermeye başladığı bilgisine ulaştık… Türkiye’nin genç yeteneklerinden olarak bilinen ve günümüzün halen ekrana geldiğinde sevilerek izlenen Hayat Bilgisi dizisinde iz bırakan oyunculardan olan Kerem Kupacı uzun süredir ilişkisi olduğu Avukat Ece Ceyhanlı ile geçtiğimiz gün yapılan akraba ve sevdiklerinin katıldığı bir nikah töreniyle dünya evine girdiği de araştırmalarımız içerisindedir…

Kerem Kupaci Simdi Ne Is Yapiyor1 (1)
Kerem Kupacı Kimdir?
Kerem Kupacı 7 Şubat 1971 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitim ve kariyer hayatı ise dolu dolu yaşayan oyunculardan biri olarak bilinmektedir. Eğitim hayatı Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra sırasıyla Dikkat Bebek Var, Evimiz Olacak Mı?, Mahallenin Muhtarları ve Baba Evi gibi dizilerde rol aldığı bilinmektedir. Bunun yanında Kahpe Bizans ve televizyon için çekilen Çilekli Pasta adlı filmlerde oyunculuk yapmıştır. 1999 ve 2000’li yılları arasında da bir çok reklam filminde oynadığı da bilinmektedir. Kariyer hayatının zirvesi olarak bilinen  Hayat Bilgisi dizisinde Keramettin Güçverir'i oynamış ve bu rolde çok beğenilen, sevilen bir karakter olmuştur. Atv'de yayımlanan Bedel adlı dizide ve Elveda Rumeli dizisinde oynamıştır. 2010-2011 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Elde Var Hayat dizisinde Rıfat Sancaklı karakterini canlandırmıştır. 2015-2018 yılları arasında yayımlanan Kırgın Çiçekler isimli dizide Sedat karakterini canlandırdığı da bilinmekte veTürkiye’nin çok izlenen Ben Bu Cihana Sığmazam  dizisinde rol aldığı bilinmektedir. Son zamanlarda ise Kısmet adlı dizi de rol almıştır.

Kaynak: HATİCE KARACA