Kredi Kartlarında  Yeni Düzenleme Nedir? Kredi Kartında Yeni Dönem Nedir? Kredi Kartı Kullanımı Düzenli Ödeme Nedir? Detaylar haberimizde..

Kredi kartlarının boyu 'Everest'i aştı İhlas Haber Ajansı
Kredi Kartlarında Yeni Düzenleme Nedir? Kredi Kartında Yeni Dönem Nedir? Kredi Kartı Kullanımı Düzenli Ödeme Nedir? Detaylar haberimizde..

Banka ve kredi kartı kullananlar dikkat! - İhlas Haber Ajansı
Kredi Kartlarında Yeni Düzenleme Nedir?
Her evde bir kişi de bulunan ve herkesin sıkça kullandığı kredi kartı ile ilgili getirilen yeni düzenleme herkes tarafından merak edilen konulardan oldu. İnsanların alışverişlerinde sıkça kullandığı ve taksit seçenekleriyle sıkça tercih edilen ödeme yöntemlerinden olan kredi kart kullanımı ile alakalı yeni düzenleme getirildiği açıklanmıştı. Bu yeni düzenleme herkes tarafından sıkça merak edildi.

Uzmanlar uyardı: 'Kredi kartı alırken dikkatli olun' İhlas Haber Ajansı

Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama yönetmelik gereği bir takvim yılı içerisinde asgari ödeme tutarı, toplam üç kez ödenmeyen kredi kartları nakit kullanımına kapatılacağı söylenen ve yapılan bir diğer açıklama ise  üst üste üç kez asgari tutarı ödenmeyen kredi kartlarının sadece nakit avans kullanımına, mal ve hizmet alımına kapatılacağı söylenmişti. Bir çok insanın ödeme kolaylığı olarak düşündüğü kredi kartı ödemeleri artık daha dikkatli olması hususunda yapılan bu düzenleme biraz insanları zorlasa da getirilen bu düzenlemeyle herkesin daha dikkatli alışveriş yapabileceği de yönetmelik tarafından söylenmiştir.

Kısıtlamalar kredi kartı kullanımını etkilemiyor İhlas Haber Ajansı

Refüje çıkıp ağaçları deviren otomobil sürücüsünü aydınlatma direği durdurdu Refüje çıkıp ağaçları deviren otomobil sürücüsünü aydınlatma direği durdurdu

Bir diğer merak edilen konu ise Kredi Kartlarında taksitlendirme yöntemiydi. Taksitlendirme ile alakalı da kısıtlama geldiği ve taksit sayısının 3’e düşürüldüğü de söylenmişti. Nakit avans ile alakalı ise herhangi bir değişiklik olmadığı da yetkililer tarafından söylenmiştir.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL