Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuruları 13 Ekim'de tamamlanmıştı. Şimdi tüm öğrencilerin gözleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek olan son dakika burs başvurusu sonuçları açıklamasında. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 GSB bursu-öğrenim kredisi ne kadar? İşte, konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak6

KYK Burs ve kredi başvuruları için geri sayım başladı. Binlerce üniversite öğrencisi tarafından KYK kredi ve burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bekleniyor. 13 Ekim’de e-Devlet’te tamamlanan burs ve kredi başvuruları ile ilgili güncel bilgiler haberimizde...

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak4

KYK Burs SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK kredi ve burs sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz sene KYK Burs ve Kredi başvuruları 12-19 Ekim tarihleri arasında yapılmıştı. Sonuçları ise 13 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Bu bilgiler doğrultusunda bu seneki KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının Kasım ayının ikinci haftası içerisinde açıklanması tahmin ediliyor.

2024'ün son KPSS sınavı yapıldı 2024'ün son KPSS sınavı yapıldı

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak5

KYK BURS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandığı zaman E-devlet üzerindeki burs-kredi sonuç bölümünden öğrenilebilecek.

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak3

KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

2024-2025 senesi KYK kredi ve burs ücretleri daha açıklanmadı. 2023-2024 yıllarında KYK burs ve kredi ücreti lisans öğrencileri için 2 bin TL, yüksek lisans için 4 bin TL, doktora öğrencileri için ise 6 bin TL olarak belirlenmişti.

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak2

KYK BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ ZAMLANACAK MI?

2024-2025 burs ve kredi ücretlerinin 2025 senesinin başlarında yatırılmaya başlanması tahmin ediliyor. Konuyla ilgili bir gelişme olduğunda haberimize ekleyeceğiz.

Kyk Burs Sonuclari Ne Zaman Aciklanacak1

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN