Levent Yüksel Kimdir?
Levent Yüksel, 1964 yılında Antalya'da doğmuştur. Levent Yüksel şuan 60 yaşındadır. Antalya Lisesi'nden mezun olduktan sonra müzik kariyerine adım atmak amacıyla İstanbul'a gelen Yüksel, burada İstanbul Belediye Konservatuvarı'nın kontrbas bölümüne girmiş ve bu alanda eğitim almıştır. Eğitim aldığı ve mezun olduğu okul şuanda  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olarak bilinmektedir. Ünlü şarkıcı Levent Yüksel, rğitim hayatı boyunca basgitarist olarak çalışmıştır. Yüksel, askerlik döneminin ardından birçok ünlü şarkıcı ile çalışma fırsatı yakalamıştır. Yüksel’in müzik hayatındaki dönüm noktası ise Sezen Aksu olmuştur. Yüksel için müzik kariyeri şöyle başlıyor; Sezen Aksu'nun vokalistlerinden biri olan Harun Kolçak'ın rahatsızlanması sonucu, Yüksel'e sahnede Sezen Aksu’ya hem vokalistlik yapma hem de basgitar çalma teklifi gelir. Bu fırsat, Yüksel'in Sezen Aksu ile birlikte çalışmaya başlaması ve kariyerinde yükselişe geçmesine neden olmuştur. Yüksel’in ilgi alanları ise; Basgitar, kontrbas, Bağlama, Cümbüş olarak karşımıza çıkıyor. Yüksel, ilk albümü olan Med Cezir'i 1993 yılında çıkarmıştır. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Levent Yüksel, bu yıl 30 yıllık sanat hayatını konserlerle kutluyor. 

Jahrein ve Pungent 666 rumuzlu fenomenler müstehcenlik suçundan tutuklandı Jahrein ve Pungent 666 rumuzlu fenomenler müstehcenlik suçundan tutuklandı

Levent Yüksel Kaç Kez Evlendi


Levent Yüksel Kaç Kez Evlendi?
Özellikle 90'lı yıllara şarkıları ile damga vuran, pop müziğinin efsane isimlerinden olan Levent Yüksel, bu yıl 30 yıllık sanat hayatını çeşitli konserlerle kutluyor. Levent Yüksel, hayranları ise arama motorlarında Yüksel hakkında birçok konuyu araştırıyor. Peki Levent Yüksel Kaç Kez Evlendi? işte haberimizin detayında. Levent Yüksel, iki kez evlilik yapmıştır.  Levent Yüksel'in ilk eşi şarkıcı Sertap Erener’dir. Yüksel, Sertap Erener ile 1990 yılında evlenmiş ve 1996 yılında ise boşanmamıştır.  Yüksel’in şimdiki eşi ise 2020 yılında evlendiği Özlem Öztürk'tür. Levent Yüksel'in iki evliliğinden de çocuğu yok.

Kaynak: İHA