Bedensel engelli, özel sporcular (zihinsel engelli) ve görme engelli bireylerin farklı branşlarda yarışacağı 17. Paralimpik Oyunlar, Fransa'nın Paris şehrinde 28 Ağustos-8 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünya dereceleri ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Emine Seçkin, parabadminton müsabakalarına üst üste ikinci kez katılacak ve madalya için mücadele edecek.

Torku Şekerspor Kulübü'nün amatör sporculara her zaman önem verdiğini belirten Torku Şekerspor Kulübü Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu, "Türk sporuna başarılı sporcular yetiştirme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyor ve kulübümüzü profesyonel bir anlayışla yönetiyoruz. Fransa'nın Paris şehrinde yapılacak olan 17. Paralimpik Oyunlarında mücadele edecek olan parabadminton sporcumuz Emine Seçkin, bizleri gururlandırdı. Kendisine ve milli takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Karaman FK Deplasmanda Puan Arayacak Karaman FK Deplasmanda Puan Arayacak

Torku Şekerspor Kulübü Başkanı Ahmet Bozdam ise, üst üste ikinci kez Paralimpik Oyunlarına katılmaya hak kazanan Emine Seçkin'i tebrik ederek, "Ülkemizi, şehrimizi ve kulübümüzü engelliler olimpiyat oyunlarında temsil edecek olan sporcumuz Emine Seçkin'in zorlu çalışmalar sonucunda başarılı olarak Paralimpik oyunlara katılması kulübümüz açısından büyük bir onurdur. Emine Seçkin Tokyo Olimpiyat Oyunlarında bazı şanssızlıklar sebebiyle 4. oldu ancak Paris Olimpiyat Oyunlarında bunu madalya ile taçlandırarak hem ülkemize hem de kulübümüze büyük bir onur yaşatacağına inanıyoruz. Sporcumuz Seçkin, zorlu bir gruba düştü. Azim ve kararlılıkla çalışan sporcumuz Seçkin'in bu gruptan başarı ile çıkacağına inanıyorum. Sporcumuza ve milli takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN