22 Ekim 2024 tarihinde Karaman Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Karaman’a yönelik gözlemlerini paylaşan Karaman Valisi Çiçekli  “Karaman gelişen sanayisi ve tarımıyla çok şanslı il. Mısırından, zeytinine, elmasına her anlamda zengin bir tarım kenti olan Karaman’ın içinde yaşayanlarla bir bütün olarak güzel şehir olduğunu söylebilirim. Karaman’a vali olarak atanana kadar Karaman’ı Türk Dilinin Başkenti olarak biliyordum. Karaman’a geldiğimde gördüğüm ekonomik ve sosyal dinamikler karşısında çok etkilendim."

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (2)-1

Geçmişine sahip çıkmış Karaman’ın daha da iyi bir yere gelebilmesi adına her anlamda şartları zorlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Esnafından, cenazesi olan bir taziye evine, düğünü olandan asker uğurlamasına her yerde olmaya gayret edeceğim. Biz bu ile hizmet etmek adına geldik. Makamlar gelir geçer önemli olan geride hoş bir seda bırakmaktır.” dedi.

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (3)-1

Karaman’ın Sesi ve KGRT KARAMAN ekibi, Karaman Valisi Hüseyin Çiçekli’ye Karaman mutfağında özenle hazırlanan Karaman halkasını hediye etti. Vali Çiçekli, bu anlamlı hediye karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Karaman’ın kültürel değerlerinin yaşatılması ve tanıtılması konusundaki katkılarından dolayı ekibe teşekkür etti.

Ekran Görüntüsü 2024 10 22 183158

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (5)-1

Karaman’da 69 yaşındaki adam evinde ölü bulundu Karaman’da 69 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (1)-1

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (8)-1

Makamlar Gelir Gecer Onemli Olan Geride Hos Bir Seda Birakmaktir (7)-1

Kaynak: Mehmet Akif Orhan