Melisa Sözen Fransız dizisinde ajan rolünde yer aldı ve canlandırdığı YPG karakteri ile sosyal medyayı ikiye böldü. Peki Melisa Sözen Fransızca Biliyor Mu? Melisa Sözen Kimdir? işte haberimizin detayında sizlerle.

melisa-sozen-fransizca-biliyor-mu2

Melisa Sözen Kimdir?

Ekranların güzel oyuncusu Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.39 yaşındaki genç ve başarılı oyuncu Melis Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Sözen, hem tiyatro sahnelerinde hem de televizyon ekranlarında izleyicilerle buluştu. Melisa Sözen’in oyunculuk kariyerindeki önemli dönüm noktalarından biri, 2004-2005 yılları arasında ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya dizisinde "Feriha" karakterini canlandırması oldu. Güzel oyuncu Melisa Sözen, oyunculuğun yanı sıra sunuculuk ta yaptı ve 2008 yılında, NTV’de yayımlanan Dünyayı Kurtaran Kadın isimli televizyon programını sundu. Ayrıca güzel oyuncusu Sözen, Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde "Nihal" karakterini canlandırdı. Melisa Sözen, ekranlara 2020 yılında TV8'de yayımlanan Kırmızı Oda dizisindeki "Ayla" karakteriyle döndü. Dizideki dikkat çeken performansıyla büyük beğeni topladı.  Oyuncu Melisa Sözen’in özel hayatına baktığımızda ise, 2013 yılında Alican Yücesoy ile evlilik yapmış ve bir yıl içinde boşanmıştır.

Pınar Altuğ Atacan Rize’de bahçeye girip çay topladı Pınar Altuğ Atacan Rize’de bahçeye girip çay topladı

melisa-sozen-fransizca-biliyor-mu1Melisa Sözen Fransızca Biliyor Mu?

Melisa Sözen Fransız dizisinde YPG’li ajanını canlandırarak sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Peki Melisa Sözen Fransızca Biliyor Mu? işte haberimizin detayında. Uzun süredir İngiltere’de yaşayan başarılı oyuncu Melisa Sözen, Fransız dizisinde ajan rolünde yer aldı ve canlandırdığı YPG karakteri ile sosyal medya da tepki topladı.  Birçok kişi ise Melisa Sözen hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Araştırılan soruların başında ise oyuncu Sözen’in Fransızca bilip bilmemesi oldu. Melisa Sözen Fransızca Biliyor Mu? işte detaylar.. Melisa Sözen, Fransa'da kariyer yapmak amacıyla 2021 yılında Fransızca öğrenmek için kursa yazılmış ve öğrenmiştir.

Kaynak: HATİCE KARACA