Kent Konseyi, Kadın Kooperatifi, Burs ve Daha Fazlası… Kent Konseyi, Kadın Kooperatifi, Burs ve Daha Fazlası…

Kaza, gevher Hatun mahallesi Şehit Ömer halisdemir caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre pastaneden mezuniyet pastasını aldıktan sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışan B.A.’ya yoldan geçen S.G. yönetimindeki 70 AAZ 628 plakalı hafif ticari otomobil çarptı. Çarptıktan sonra elindeki pastayı düşüren B.A. Panikle önce ne yapacağını bilemedi daha sonrasında yolun kenarına geçerek 112 acil sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

B.A.’ya çarpan araç önce arkasına bakmadan kaçtı daha sonra polis ekiplerinin çalışması ile olay yerine getirildi. Olay yerine gelen 70 AAZ plakalı otomobilin kurbanlık almaya gittiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri olaya müdahale ederken yaralı B.A. ambulans ile Karaman eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücüye kaza yerini terk etmekten 3135₺ idari para cezası yazıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Mezuniyet Pastasını Götürürken Araba Çarptı OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ Foto Galeri: Mezuniyet Pastasını Götürürken Araba Çarptı OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL