MHP Karaman İl Başkanı M. Mustafa Gözel tarafından yapılan açıklamada, kongrenin Genel Başkanlığın takdir ve tensipleri doğrultusunda Ramazan Erkabaktepe’nin adaylığıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

Mhp Karamanda Yeni Donem Il Baskanligi Icin Tek Isim1

Kongre 12 Eylül’de yapılacak

MHP Karaman 15. Olağan İl Kongresi, 12 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 11.00’de Lütfi Elvan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İl Başkanı M. Mustafa Gözel, kongrenin parti içindeki birlik, beraberlik ve ülküdaşlık hukukunun güçlenmesine vesile olmasını temenni ederek, tüm delegeleri ve parti mensuplarını kongreye davet etti.

Gözel açıklamasında, teşkilatın makam ve kişilerden bağımsız olarak kalıcı olduğunu vurgulayarak, mevcut yönetimin kongre sürecini teşkilatın bütünlüğünü gözeterek yürüteceğini belirtti.

Açıklamada ayrıca, kongrenin ardından görevi devralacak İl Başkanı Ramazan Erkabaktepe ve yönetimine başarı dilekleri iletilirken, MHP Karaman teşkilatının çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceği ifade edildi.

AK Parti Karaman’da Yeni İl Başkanı Belli Oldu
AK Parti Karaman’da Yeni İl Başkanı Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

MHP Karaman İl Başkanı M. Mustafa Gözel, açıklamasını “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışına vurgu yaparak tamamladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ