Kaza, saat 16.10 sıralarında Abbas Mahallesi Zeytindalı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün ismi öğrenilemeyen motosiklet yaya geçidinden geçmekte olan kız çocuğuna çarptı ve motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri kız çocuğunu kontrol amaçlı ambulansa alırken, kız çocuğunun annesi de olay yerine geldi. Kazayı gördüğünü söyleyen Fatih Bostan isimli vatandaş: "Ben yoldan geçerken yaya geçidinden geçmekte olan kız çocuğuna motosiklet çarptı. Motosikletin biri çok hızlı zig zag çizerek geçti ama arkasından gelen kız çocuğuna çarptı ve kız çocuğu savruldu neyse ki başını yere vurmadı. Diğer motosiklet zig zag çizince kurtuldu ama diğeri kıza çarptı." dedi. Kız çocuğunun yara almadan atlattığı kazada ailenin şikayetçi olmaması üzerine ekipler bölgeden ayrıldı.

Motosiklet Kiz Cocuguna Carpti (5)

Motosiklet Kiz Cocuguna Carpti (4)

Motosiklet Kiz Cocuguna Carpti (3)

Motosiklet Kiz Cocuguna Carpti (2)

Motosiklet Kiz Cocuguna Carpti (1)

İşçileri taşıyan kamyonet şarampole uçtu: çok sayıda yaralı var İşçileri taşıyan kamyonet şarampole uçtu: çok sayıda yaralı var

Bu haber kgrthaber.com özel haberidir. Haber metnini çalınması ve kopyalanması durumunda KGRT Haber telif haklarını saklı tutar.

Kaynak: R. Rüzgar Yel