Aydın'ın en güzel ilçeleri hangisi? Aydın'ın en güzel ilçeleri hangisi?

Sosyal medyada kullanıcılar "Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor 2024?" sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda sevilen programın yeni sezon başlangıç tarihi ve Müge Anlı'nın kariyeriyle ilgili detayları bulacaksınız. İşte detaylar...

Muge Anli Ekranlara Ne Zaman Geri Donuyor Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu1

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor 2024?

Ekranların vazgeçilmez sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 28 Haziran'da yaptığı sezon finalinin ardından yeni sezonuyla 2 Eylül 2024 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Program, 16 sezondur kesintisiz olarak ekranlarda yer alıyor ve yeni sezonda da ilgi çekici olaylarla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Muge Anli Ekranlara Ne Zaman Geri Donuyor Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu2

Müge Anlı Kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Müge Anlı, yüksek lisans öğrenimini Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk alanında tamamlamıştır. Televizyon kariyerine magazin programlarıyla adım atan Anlı, 2008 yılında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunmaya başladı. 2008 yılında gazeteci Burhan Akdağ’dan boşanan Anlı'nın bu evlilikten bir kızı bulunuyor. 2022 yılında ise Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi. Yeni sezonda da yine gündemdeki olayları çözmeye devam edecek.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL