Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ezanın okunmasıyla birlikte iftar yemeği ile devam etti. İftar sonrası selamlama konuşmasını yapan MÜSİAD Karaman Şube Müdürü Hüseyin Çölmek, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirdiğini vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti. MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül ise yaptığı konuşmada, MÜSİAD’ın sadece iş dünyasında değil, sosyal sorumluluk alanında da önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: "Ramazan, bereket ve paylaşma ayıdır. MÜSİAD ailesi olarak çeşitli yardım kuruluşlarına destek sağlıyor, geleneksel Zimem Defteri uygulamasını sürdürüyoruz. Ayrıca, Filistin başta olmak üzere birçok bölgede yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bugün de burada, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

KMÜ’de Beyaz Önlük Heyecanı: Genç Tıbbiyelilerin Coşkulu Töreni KMÜ’de Beyaz Önlük Heyecanı: Genç Tıbbiyelilerin Coşkulu Töreni

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi6

MÜSİAD Genel Merkez Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karaca ise yaptığı konuşmada, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın selamlarını ileterek şu sözleri kaydetti: "Programın sosyal farkındalıkla gerçekleştirilmesi, MÜSİAD olarak bizleri çok memnun ediyor. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, programın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi7

DÜNYEV Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, MÜSİAD Karaman’ın düzenlediği bu anlamlı iftar programından duyduğu memnuniyeti dile getirerek vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Programa KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Karaman Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan ve Kazım Gücüyener, İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk,  MÜSİAD Genel Merkez Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karaca, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan, kurum müdürleri, MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Musa Akgül, DÜNYEV Başkanı Yüksel Çavuşoğlu, MÜSİAD üyeleri ve yetim çocuklar katıldı. Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi10

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi8

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi9

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi6

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi7

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi5

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi11

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi3

Musiad Karaman Subesinden Geleneksel Ramazan Ayi Iftar Programi4

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN