Mezar ziyaretinde bir vatandaş tarafından çekilen ve sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler gündem olmuş ve ulusal basında “Hayattayken koruyamadık” “Mezarında da rahat bırakmadılar” başlıklarıyla eleştirilmişti. Videoyu paylaşan kişinin Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bu durumu bildirmek yerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması etkileşim amaçlı yapılmış bir video düşüncesini oluşturdu.

“Hayattayken sahip çıkamadığınız çocuklara en azından mezarındayken sahip çıkalım' diyen vatandaşın kırılmanın sebeplerini araştırması yerine sanki bile isteye bir kişi tarafından parçalanmış algısı yaratması eleştirilirken emniyet güçlerinin Müslüme’nin mezarlığına giderek inceleme yaptığı öğrenildi.

Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 3 Ekim 2024 Perşembe Altın Fiyatları Karaman Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar? Karaman 3 Ekim 2024 Perşembe Altın Fiyatları

Yapılan incelemeler sonucu, mezarda herhangi bir dış müdahale olmadığı tespit edildi. Karaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yaşanan tahribatın ardından mezarlığın tamir işini üstlenerek gerekli onarımları gerçekleştirerek mezarı eski haline getirerek aileye destek verdi. Mezarın bakımını yapan Karaman Belediyesi Mezarlıkla Müdürlüğüne bağlı ekiplerin mezarın üzerinde çiçeklendirme yaptıkları görüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ