Nagehan Alçı’nın şiddet iddialarını sosyal medyada bir kanalda duyurmasının ardından Nagehan Alçı’ya ait detayları kullanıcılar öğrenmek istiyor. Peki Nagehan Alçı Kaç Çocuğu Var? İşte detaylar…

Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı - İhlas Haber Ajansı

Nagehan Alçı Kimdir?

Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk gazetecidir. İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde eğitim görmüştür.

Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı - İhlas Haber Ajansı

Gazetecilik kariyerine Hürriyet gazetesi dış haberler servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 32. Gün programında ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında çalışmalarına devam etmiştir. Show TV dış haberler bölümünde görev aldıktan sonra Irak Savaşı sırasında simultane çeviriler yapmış ve 2007 yılında Akşam gazetesine geçerek köşe yazarlığı yapmıştır. SkyTürk TV'de Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut ile birlikte ‘Sosyal Bilgiler’ adlı belgeseller hazırlamış ve Kanaltürk'te kısa bir süre Pelin Batu ile ‘Sınırsız’ programında yorumculuk yapmıştır. Milliyet gazetesinde de köşe yazarlığı yapmış ve Kanal 24’te ‘Nerede Kalmıştık’ programında sunucu ve yorumcu olarak görev almıştır.

Hakime hakaret ettiği iddia edilen Nagehan Alçı ifade verdi İhlas Haber  Ajansı

2011 yılından itibaren Beyaz TV’de ‘Medcezir’ programında ve CNN TÜRK‘te ‘Dört Bir Taraf’ programında yorumculuk yapmaya başlamıştır. Alçı, Almanca ve İspanyolca dillerini iyi derecede bilmekte olup, Fransızca ve Arapça'yı da az derecede bilmektedir.

Nagehan Alçı, 27 Aralık 2010 tarihinde köşe yazarı ve televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenmiştir. 7 Temmuz 2013 tarihinde ikiz kız çocukları Betül Yasemin ve Ayşe Ela dünyaya gelmiştir.

Nagehan Alçı: O iki hafta içinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yan yana gelse  bile şaşırmam

Nagehan Alçı Kaç Çocuğu Var?

Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü?

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, 27 Aralık 2010'da evlendiler. Çiftin bu evlilikten 7 Temmuz 2013'te dünyaya gelen ikiz kız çocukları bulunuyor. Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında iki kızları var.

Kaynak: HATİCE KARACA