Ünlü sanatçı Nilüfer ile ilgili internette çocuğu var mı sorusu araştırılıyor.

Nilüfer Çocuğu var mı ?

Nilüfer, 1977'de yapımcı Yeşil Giresunlu ile evlendi, ancak 1981'de boşandılar. 1984'te Çetin Akcan ile evlendi ve 1986'da boşandılar. 2000 yılında ise kızı Ayşe Nazlı'yı evlat edindi.

Nilüfer Estetik Yaptırdı mı? Nilüfer Estetik Yaptırdı mı?

 Nilufer Estetik Yaptirdi Mi2

Nilüfer Kimdir ?

Nilüfer, Türk müzik tarihine altın harflerle kazınmış ünlü bir şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. 31 Mayıs 1955'te İstanbul'un Cihangir semtinde doğan Nilüfer Yumlu, müzikle dolu bir çocukluk geçirdi. Babası Cemil Bey'in piyano çalması ve annesinin Türk sanat müziği şarkıları söylemesi, Nilüfer'in müziğe olan ilgisini pekiştirdi. İlkokulu Firuzağa İlkokulu'nda tamamladıktan sonra İstanbul İtalyan Lisesi'nde eğitim gördü. Ancak lise yıllarında babasının vefatı, onun hayatında önemli bir dönüm noktası oldu.

Nilüfer'in müzik kariyeri genç yaşlarda başladı. Öğrenciyken katıldığı Altın Ses Yarışması'nda büyük başarı elde ederek dikkat çekti. 1972'de çıkardığı ilk 45'lik plağıyla müzik dünyasına adım attı ve bir yıl sonra "Dünya Dönüyor" şarkısıyla büyük çıkış yakalayarak Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri oldu.

Nilufer Estetik Yaptirdi Mi1

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL